Matkomfort

Matkomfort Matkasse är en riktig familjefavorit med mila och välbekanta smaker som får dom allra minsta att börja älska sin grönsaker. Maten andas kvalite och engagemang, här finns något för finsmakeren och foodiesar men också för dom som verkligen behöver få ny inspiration i köket. 
Det du sparar i tid vinner du i smak med Matkomfort. Testa en matlåda idag och upptäck deras goda såser.
Unna dig en låda från Matkomfort redan idag!

Plan

your text

Number TB for users

Mundi facilis
petentium ex his

Familje
favoriter

Ingen bindningstid

 4 / 8 personer 4 middagar

FR. 1 140 KR 

Sthlm
Lådan

Ingen bindningstid

 1-6 personer 3 middagar

FR. 495 KR 

Premium

Ingen bidningstid

 1-6 personer 4 middagar

FR. 555 KR 

Vego
Premium

Ingen bindningstid

 2-6 personer 3 middagar

FR. 665 KR 

VROOM

Ingen bindningstid

 4 / 8 personer 4 middagar

FR. 950 KR 

För mer info om deras matkassar besök Matkomfort

Matkomfortfavoriten

Gulasch

Bild: Matkomfort

Denna gulasch är en riktig Matkomfortsfavorit. Kunderna älskar denna värmande soppa och nu får även vi en chans att tillaga den i våra hem. Nu när sommaren börjar vika av och hösten närmar sig längtar man efter dessa mustiga klassiker. 

Ingredienser 4 pers.

  • 600 gram tärnat högrev/nötytterlår
  • 6 st färska tomater
  • 2 st gula lökar
  • 1 st röd paprika
  • 2 st grön paprikor
  • 3 st vitlöksklyftor
  • 2 msk tomatpure
  • 1/2 dl chilisås
  • 2 krm mald kummin
  • 1 krm chilipulver
  • 1/2 krm cayennepeppar
  • 3 st lagerblad

Tillsätt salt och peppar, efter smak och tycke. Gulaschen kan du servera med: Matyoghurt
Bröd 
Bulgur eller annan gryn

 

Gör så här

Steg 1

Tärna alla grönsaker.

Steg 2

Fräs kött och grönsaker i olja i en stor gjutjärnsgryta.

Steg 3

Tillsätt kryddorna och späd med vatten efter behov.

Steg 4

Låt koka under lock i en timme eller tills köttet är mört.

Steg 5

Smaka av med salt och peppar.

Steg 6

Toppa gulaschen med en klick matyoghurt och servera eventuellt med börd eller bulgur.

Kort om Matkomfort

År 2008 startade kocken Henrik Isakasson Matkomfort. Tanken var att kunna hjäpa fler familjer med att kunna laga riktigt god mat utan att behöva ägna all tid i köket. Henrik Isaksson ser matlagningen som ett hantverk som ska smakas av in i det sista innan man serverar. 

Detta görs med all mat innan den körs ut i deras kylbilar. Maten känns personlig när man får maten. Matkomforts kockar har alla sina personliga toucht och knep men en sak har dom alla gemensamt, passionen för att laga god mat. Läs mer om Matkomfort hittar du här.

Middagstips från Matkomfort

Orange Juice

Boiled Crab

Baked Bread