Snälla smaker för dom yngsta

En Barnvänlig Matkasse, kan verkligen vara räddningen i vardagen för småbarnsfamiljer. Man orkar inte alltid tänka ut näringsrika och samtidigt goda och lockande maträtter vilket leder till ett dåligt samvete. Men nu finns det riktiga familjefavoriter här med mila och välbekanta smaker som får dom allra minsta att börja älska sin grönsaker. Ni hittar välbekanta rätter som går snabbt och lätt att tillaga. Fokusen står på att det är barnen som ska äta och dom vuxna får krydda efter smak och tycke. Passar familjer med barn i de yngre åldrarna.

 

Plan

your text

Number TB for users

Mundi facilis
petentium ex his

Linas 

Barnkasse

Ingen bindningstid

2 olika alternativ

PROVA PÅ PRIS  FR. 534 KR

GÄLLER 2 FÖRSTA LEV.

City Gross

Bamse

Ingen bindningstid

3 olika alternativ

FR. 429 KR 

Middagasfrid

Barnkasse

Ingen bidningstid

2 olika alternativ

PROVA PÅ PRIS FR. 495 KR MELLISKASSE PÅ KÖPET

Coop
Familjefavoriter

Ingen bindningstid

2 olika alternativ

FR. 549 KR 

Matkomfort

Familjefavoriter

Ingen bindningstid

2 olika alternativ

FR. 1 080 KR 

 


 

Barnanpassade smaker

Ganska snabbt upptäckte matkasse leverantörerna att deras största kunder var barnfamiljer som ville hitta en genvägar till bra mat. Utbudet började anpassas efter vad barns små smaklökar tålde och gillade. Det skulle inte bara hålla i smak och utseende det skulle framför allt hålla kvalitetsmässigt.
Familjekassen, barnkassen eller bamsekassen var några av dom som började dyka upp och folk började kunna hitta ett sätt att förenkla sin vardag. Nu kunde även barnen vara med i köket och hjälpa till att tillaga maten.

Alla dessa klassiska husmankost maträtter började man kunna hitta en tvist till och göra dom mer intressanta och mer näringsrika i vissa fall. På så sätt kunde man även slänga med en vegetarisk maträtt också. Att köpa en barnvänlig matkasse är en bra start till att laga god och sund mat som faller dom allra flesta små i smaken.