Snabba kassen


När köket inte är det man brinner för…

För dig som vill spendera mindre tid i köket men inte tumma på kvaliten. Snabba kassen är fylld med goda och variende recept. Sann matglädje på kortast möjliga tid. Nedan hittar du dom som erbjuder kompletta enkla och snabba kassar.Plan

your text

Number TB for users

Mundi facilis
petentium ex his

Middagsfrid

Snabba 

Ingen bidningstid

3 middagar 4 personer

PROVA PÅ PRIS FR. 645 KR 

Linas 

15 min

Ingen bindningstid

4 middagar 4 personer

PROVA PÅ PRIS  FR. 749 KR

GÄLLER 2 FÖRSTA LEV.

VV
Snabba

Ingen bindningstid

2 olika alternativ

FR. 549 KR 

Matkomfort

Vrooom

Ingen bindningstid

2 olika alternativ

FR. 925 KR 

ICA
Enkla

Ingen bindningstid

2 olika alternativ

FR. 299 KR 


När är det bra med “Snabba Kassen” ?

Snabba kassen har oändligt många alternativ. Du som köper denna kasse är kankse i behov av mer tid till annat än att stå i köket. Eller så är du kankse en student som behöver bra men enkla recept att laga för att du hellre lägger tiden på att plugga. Du kankse till och med är en pensionär som vill äta bra men att det inte ska behöva kosta skjortan. Ja, som ni förstår så passar denna matkasse dom flesta familje konstelationer.

Det viktiga är att utgå ifrån ens egna behov och därefter bestämma sig för det som passar en bäst. Mat är så pass viktigt att det måste helt enkelt funka.

Det finns många fördelar en så pass välplanerad och budget baserad matkasse. Det här gör den till ett alternativ för alla. Det skulle lika gärna kunna funka som ens egna matlåde matkasse. Man lagar denna mat som matlåda och på så sätt kan man håller ner sina utgifter när det kommer till matköp på restauranger eller dyl.